Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Et sygt sind

Omslag till Et sygt sind

System: Dreamscape
Genre: Drama, Thriller
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Tobias B. L. Jørgensen

Ladda ned

PDF Scenario (1,8 MB)
PDF Karaktärer (0,4 MB)

Beskrivning

Drømmeverdenen er nøglen til utallige eventyr, undere og hemmeligheder, og da en doktor på tærsklen til en opdagelse der kan redde utallige menneskeliv ender i en koma, er det kun hans sidste drøm der kan give os den viden vi behøver for at fortsætte hans arbejde.

I Et Sygt Sind er du blandt de drømmerejsende: mennesker med evnen til at rejse ind i drømmeverdenen og ændre den efter behov. Du har viljen til at udfordre de farer der lurer i menneskers underbevidsthed, selv hvis det er en underbevidsthed besat af sygdom, frygt og fortrydelse. Men ingen har før vovet at rejse ind i en døende hjernes ustabile drømme, og det vil kræve al din handlekraft, kreativitet og empati at nå frem til sandheden, før det er for sent.

Et sygt sind er et scenarie til dig der har lyst til at udforske en smuk, uhyggelig og surrealistisk verden, og som gerne vil spille et spil hvor kreativ frihed ikke bare er en del af systemet, men er fundamental for spilverdenen selv. For i andres drømme er det kun din viljestyrke og din fantasi der begrænser dig.

Spelat på

Viking-Con 36 (2017)


Skicka in rättelser om den här sidan