Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Superheltenes verden

(alias: Superheroes' World)

Sjanger: Drama
Deltakere: 2 GMs, 6-12 players

Av

✏️Emma Edlund
✏️Aleksandra Franskevich
✏️Emma Greve
✏️Maria Kolseth Jensen
✏️Mohamad Rabah
✏️Nastassia Sinitsyna

Beskrivelse

"Superheltenes verden" er et set freeform scenarie. Scenariet er struktureret således der er mulighed for at spille det flere gange.

I scenariet spiller spillerne elever på en skole, der skal håndtere hverdagens problemer og udfordringer. Eleverne bliver sat i situationer de ikke selv kan løse, hvorfor de bliver nød til at tilkalde deres superhelt der i en heftig dancebattle løser problemerne for dem.

Formålet med scenariet er at behandle seriøse problematikker og forsøge at løse dem ved hjælpe af humor, musik og dans. Det underliggende mål med scenariet er at lave et undervisende scenarie (Educational larp) uden at skære det ud i pap. Spillet kan spilles af førstegangs spillere, men det anbefales der er er par spillere med der har prøvet rollespil før.

Superheroes' World is a music larp which deals with everyday problems the school students face. The larp takes on rather serious in a playful way, using the Superheroes to investigate the problems that school students meet at different ages. These problems are solved with the help of dance battles. Would you like to be your own superhero? Do you want to dance all your troubles away? Then this is the game for you!

Spilt på

Grenselandet (2013)

Andre oppsetninger 🗺️

22. oktober 2016🗺️Geekcore, Valby Kulturhus, Danmark

Trivia

LenkerSend inn rettelser om denne siden