Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Superheroes' World

(AKA: Superheltenes verden)

Genre: Drama
Participants: 2 GMs, 6-12 players

By

✏️Emma Edlund
✏️Aleksandra Franskevich
✏️Emma Greve
✏️Maria Kolseth Jensen
✏️Mohamad Rabah
✏️Nastassia Sinitsyna

Description

Superheroes' World is a music larp which deals with everyday problems the school students face. The larp takes on rather serious in a playful way, using the Superheroes to investigate the problems that school students meet at different ages. These problems are solved with the help of dance battles. Would you like to be your own superhero? Do you want to dance all your troubles away? Then this is the game for you!

"Superheltenes verden" er et set freeform scenarie. Scenariet er struktureret således der er mulighed for at spille det flere gange.

I scenariet spiller spillerne elever på en skole, der skal håndtere hverdagens problemer og udfordringer. Eleverne bliver sat i situationer de ikke selv kan løse, hvorfor de bliver nød til at tilkalde deres superhelt der i en heftig dancebattle løser problemerne for dem.

Formålet med scenariet er at behandle seriøse problematikker og forsøge at løse dem ved hjælpe af humor, musik og dans. Det underliggende mål med scenariet er at lave et undervisende scenarie (Educational larp) uden at skære det ud i pap. Spillet kan spilles af førstegangs spillere, men det anbefales der er er par spillere med der har prøvet rollespil før.

Played at

Grenselandet (2013)

Other runs

October 22, 2016, Geekcore, Valby Kulturhus, Denmark

Trivia

LinksSend corrections for this page