Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Dværgenes kloster

System: Hinterlandet

Av

✏️Stefan Rohde Clausen

Beskrivelse

Der findes et sted i Slettelandet som er godt kendt og vel besøgt af eventyrlystne urteplukkere og modige jægere. Områdets flora og fauna er rigt, frodigt og mangen en eventyrers lykke er gjort ved høsten af en hel stak ekkoblomst eller nedlæggelsen af et vildsvin så kornfed det knapt kunne stå. Var det ikke for tilstedeværelsen af de listende slettelandstigre med deres sylespidse tænder var dette frodige lille stykke af Hinterlandet rent idyl.

I den senere tid er der dog løbet foruroligende nyheder ind til fæstningen fra dette område: Urteplukkere, med fråde om munden og med øjne lynende af vanvid, har kastet sig
hensynsløst og uden frygt over sagesløse vandrende. Flokke af vildsvin har fnysende og stampende gået til angreb på artsfæller samt sten og stammer i formålsløse, selvdestruktive udbrud. Der er tydeligvis sket noget der har påvirket naturen i området, og Lucinius kan ikke længere sidde problemet overhørig - han har brug for modige eventyrer der kan finde roden til problemet og genoprette balancen i denne oase i slettelandet.

Spilt på

Hammercon (2016)


Send inn rettelser om denne siden