Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Dværgenes kloster

System: Hinterlandet

Af

✏️Stefan Rohde Clausen

Foromtale

Der findes et sted i Slettelandet som er godt kendt og vel besøgt af eventyrlystne urteplukkere og modige jægere. Områdets flora og fauna er rigt, frodigt og mangen en eventyrers lykke er gjort ved høsten af en hel stak ekkoblomst eller nedlæggelsen af et vildsvin så kornfed det knapt kunne stå. Var det ikke for tilstedeværelsen af de listende slettelandstigre med deres sylespidse tænder var dette frodige lille stykke af Hinterlandet rent idyl.

I den senere tid er der dog løbet foruroligende nyheder ind til fæstningen fra dette område: Urteplukkere, med fråde om munden og med øjne lynende af vanvid, har kastet sig
hensynsløst og uden frygt over sagesløse vandrende. Flokke af vildsvin har fnysende og stampende gået til angreb på artsfæller samt sten og stammer i formålsløse, selvdestruktive udbrud. Der er tydeligvis sket noget der har påvirket naturen i området, og Lucinius kan ikke længere sidde problemet overhørig - han har brug for modige eventyrer der kan finde roden til problemet og genoprette balancen i denne oase i slettelandet.

Spillet på

Hammercon (2016)


Indsend rettelser for denne side