Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Guld!

System: d20 System (tungt modificeret)
Deltakere: 1 GM, 4-5 players

Av

✏️Søren Amsted Frost

Beskrivelse

Der er blevet fundet en god del guld i jeres lille samfund. Både i floden og i den lille mine, I med blod og sved har gravet.

I 2 et halvt år har i gravet og samlet og vasket en lille formue i guldstøv, der måtte være for snart 2000$ eller mere. Drømmen om dit eget sted, en farm eller ranch stod klart for dit blik. Målet virkede så nær, men så var der nogen der ikke kunne holde kæft. Nogen måtte have sladret eller blæret sig ved sidste proviantering. Hvordan skulle banditterne ellers vide hvor de skulle slå til? Men det gjorde de. En klar kold eftermiddag blev stilheden flækket af pistolskud da 8 ryttere red ind i lejren guns blazing. I kunne intet stille op. De gennede hurtigt jer mænd ind i den lille mine og smed et bundt dynamit efter...

Braget fik jeres øre til at ringe og eksplosionen fik indgangen til at styrte sammen. Da sammenstyrtningen var overstået og det sidste støv havde lagt sig stod det klart. I var fanget. Stilheden var rungene i kunne intet høre ude fra lejren. Gudskelov havde i gravet en luftskakt og med de få værktøjer der lå derinde kunne i udvide skakten nok til at komme ud. Efter 2 timers slid kravlede den første ud i friheden. De eneste lyde var naturens egne men lugten af røg er ikke til at komme uden om.

I begiver jer hastigt ned mod jeres hjem.

Spilt på

VannaCon 7 (2016)


Send inn rettelser om denne siden