Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Guld!

System: d20 System (tungt modificeret)
Deltagare: 1 SL, 4-5 spelare

Av

✏️Søren Amsted Frost

Beskrivning

Der er blevet fundet en god del guld i jeres lille samfund. Både i floden og i den lille mine, I med blod og sved har gravet.

I 2 et halvt år har i gravet og samlet og vasket en lille formue i guldstøv, der måtte være for snart 2000$ eller mere. Drømmen om dit eget sted, en farm eller ranch stod klart for dit blik. Målet virkede så nær, men så var der nogen der ikke kunne holde kæft. Nogen måtte have sladret eller blæret sig ved sidste proviantering. Hvordan skulle banditterne ellers vide hvor de skulle slå til? Men det gjorde de. En klar kold eftermiddag blev stilheden flækket af pistolskud da 8 ryttere red ind i lejren guns blazing. I kunne intet stille op. De gennede hurtigt jer mænd ind i den lille mine og smed et bundt dynamit efter...

Braget fik jeres øre til at ringe og eksplosionen fik indgangen til at styrte sammen. Da sammenstyrtningen var overstået og det sidste støv havde lagt sig stod det klart. I var fanget. Stilheden var rungene i kunne intet høre ude fra lejren. Gudskelov havde i gravet en luftskakt og med de få værktøjer der lå derinde kunne i udvide skakten nok til at komme ud. Efter 2 timers slid kravlede den første ud i friheden. De eneste lyde var naturens egne men lugten af røg er ikke til at komme uden om.

I begiver jer hastigt ned mod jeres hjem.

Spelat på

VannaCon 7 (2016)


Skicka in rättelser om den här sidan