Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Kult-weekend on Tour

System: LARP
Sjanger: Gyser
Deltakere: 35-40 players

Arrangert av

Zigar

Av

✏️Mads Brynnum
✏️Esben Sejer Pedersen

Beskrivelse

Tag en del gustne eksistenser, nogle håbefulde studerende, et mål smuglere, et par af byens spidser og en flok mere eller mindre hæderlige tilrejsende, en skummel historie og eventuelt en knivspids forbudte bøger. Lad det hele simre lidt i en tilrøget, snusket café (hvor værten selvfølgelig ikke kunne finde på at servere noget stærkere end kaffe i disse forbudstider) og den omkringliggende by, og bland til sidst med væsner fra andre dimensioner efter behov.

Voilá! Kult-weekend on Tour er klar til at blive serveret, og mærkelige hændelser vil ramle ned over en lille by med det velklingende navn Arkham. Men for at få det perfekte resultat kræves der en bunke mennesker, der ikke har noget imod at tøffe rundt i lange frakker og bløde hatte. Af hensyn til Den Gode Historie, der snarere end bash & hack n' slash er i centrum, har vi - ZIGAR - allerede lavet en stribe karakterer, som vi med vold og magt vil presse ned over jer deltagere, i håb om at vi på den måde kan skabe en god historie og noget godt rollespil. Sagt på en lidt anden måde vil de blive sendt ud til jer nogle dage før connen, så I har god mulighed for at sætte jer ind i dem, finde udklædning frem, snakke med jeres psykiater osv.

Afsluttende kan det siges, at vi kører med meget simple regler. Scenariet er ganske vist inspireret af Vampire, Call of Cthulhu og Nephilim, men kendskab til disse spils setting og regler er naturligvis et krav. Sørg dog for at lave en beskrivelse af dig selv, hvad du har af erfaringer med live og alm. rollespil (kender du f.eks. noget til Nephilim?) og læg den sammen med et billede ved din tilmelding.

Spilt på

Hyggecon (1998)


Send inn rettelser om denne siden