Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Kult-weekend on Tour

System: LARP
Genre: Gyser
Teilnehmer: 35-40 Spieler

Veranstaltet von

Zigar

Von

✏️Mads Brynnum
✏️Esben Sejer Pedersen

Beschreibung

Tag en del gustne eksistenser, nogle håbefulde studerende, et mål smuglere, et par af byens spidser og en flok mere eller mindre hæderlige tilrejsende, en skummel historie og eventuelt en knivspids forbudte bøger. Lad det hele simre lidt i en tilrøget, snusket café (hvor værten selvfølgelig ikke kunne finde på at servere noget stærkere end kaffe i disse forbudstider) og den omkringliggende by, og bland til sidst med væsner fra andre dimensioner efter behov.

Voilá! Kult-weekend on Tour er klar til at blive serveret, og mærkelige hændelser vil ramle ned over en lille by med det velklingende navn Arkham. Men for at få det perfekte resultat kræves der en bunke mennesker, der ikke har noget imod at tøffe rundt i lange frakker og bløde hatte. Af hensyn til Den Gode Historie, der snarere end bash & hack n' slash er i centrum, har vi - ZIGAR - allerede lavet en stribe karakterer, som vi med vold og magt vil presse ned over jer deltagere, i håb om at vi på den måde kan skabe en god historie og noget godt rollespil. Sagt på en lidt anden måde vil de blive sendt ud til jer nogle dage før connen, så I har god mulighed for at sætte jer ind i dem, finde udklædning frem, snakke med jeres psykiater osv.

Afsluttende kan det siges, at vi kører med meget simple regler. Scenariet er ganske vist inspireret af Vampire, Call of Cthulhu og Nephilim, men kendskab til disse spils setting og regler er naturligvis et krav. Sørg dog for at lave en beskrivelse af dig selv, hvad du har af erfaringer med live og alm. rollespil (kender du f.eks. noget til Nephilim?) og læg den sammen med et billede ved din tilmelding.

Hier gespielt worden

Hyggecon (1998)


Korrektionen für diese Seite einschicken