Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

I diamantens skygge

System: Systemløst
Sjanger: Efterforskning, Sci-Fi, Thriller
Deltakere: 1 GM, 3-6 players

Av

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beskrivelse

En gysen gik igennem betjentene der var samlet, ingen af dem ønskede at træde nærmere. De havde ringet til stationen efter backup og nu stod de bare og så fra den ene til den anden og tilbage mellem sig. En bildør bag dem fik et sæt til at gå igennem dem alle og de vente sig om og stirrede. Foran dem stod en 1.95 meter høj mand med tatoveringer over det meste af armene. Han så på dem med en ligegyldig mine og åbnede døren til bagsædet i den sorte Mercedes. Et par små ben i sorte læder støvler der gik op til knæene løftede sig ud af døren. En kvinde, i et rødt jakkesæt med jakken stående åben nok til at afsløre en dyb kavalergang, trådte ud af bilen. Hendes lange lyse hår hang frit og gik til midt på ryggen. Hun så mod betjentene med øjne bag et par sorte solbriller. Selvom det var nat kunne de ane hendes øjne bag det mørke glas. Hun stod længe at så på dem alle hvorefter hun gik hen mod dem, efterfulgt af sin chauffør. Den første betjent forsøgte at sige noget men følte sin hals snører sig sammen. Han trådte to skridt til siden og lænede sig tungt op af en af politibilerne. De andre fulgte ham med øjnene men sagde ikke noget. Hun så ned på jorden foran sig. ”Det her er en opgave for skraldemændene. ” Chaufføren nikkede, en af betjentene mandede sig op og tog et halvt skridt mod kvinden. ”Men, hvis jeg må, det er et menneske vi kan da ikk…” kvinde hævede hånden. ”Det er sikkert en Xrall alligevel…” Hun vendte sig og gik tilbage mod bilen. Betjenten så ned i jorden og mumlede for sig selv, ”Xralls er også mennesker…”

*** Dette scenarie vil udspille sig i en mørk verden af vores egen, hvor korruption er hverdagskost og magten ligger hos Plizarierne, et andet navn for de mennesker der er født i byens dyre kvarterer og hvor deres DNA har fået lov til at vokse under perfekte forhold og med de livgivende tillæg der giver perfekt helbred, fjerne urenheder, arveanlæg for fedme, kræft dårlig hjerte mm. Xralliarierne (Xralls) er mennesker født som oftest er født i slum kvartererne. Disse lever som regel kun 50-60 år og blive ofte syge fra de usikre og dårlige gener. Plizarierne lever som oftest 100-130 år.

Nogle vil spille Plizari, andre Xralls men fælles for alle er at deres liv er parat til at tage en drastisk ændring. Dette scenarie vil bevæge sig i mørket, så vær parat på at dele af scenariet kan arbejde med ubehagelig og til tider meget nærgående problematikker.

Spilt på

ESFROAG (2015)
Ruscon 25 (2017)


Send inn rettelser om denne siden