Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Air Traffic Control

Forside til Air Traffic Control

(alias: Sector Control)

Deltakere: 2-8 players

Av

DesignerMorten Lund

Beskrivelse

Spillerne arbejder sammen i par for at styre lufttrafikken i en sektor omkring en større international lufthavn. En spiller tager sig af landende fly og skal koordinere med sin medspiller, der styrer de startende fly. Startende fly skal sendes mod deres destination i nabosektorerne, og indkommende fly fra nabosektorerne fly skal passes ind i køen til landingsbanerne. Hvert hold spiller imod nabosektorerne med deres flyveledere om at håndtere deres flights hurtigst og mest effektivt

Trafikken skal flyde hurtig og effektivt, samtidig med at sikkerhedskravene til sikker flyvning skal overholdes. En god plan for brugen af luftruterne er vigtig, men lige så vigtigt er det at kunne tænke hurtigt, når det uventede smider en svensknøgle i planerne, og du pludselig skal omdirigere 6 fly til en ny landingsbane på grund af dårligt vejr. Hvert hold tjener penge på effektiv håndtering af deres fly, men får bøder for ikke at overholde sikkerhedskravene – Bøder kan tolereres op til et vist antal – men får man for mange, er det en fyring!

ATC bruger en kombination af en tidsbegrænsning og et begrænset antal ordrer pr træk, og programmeret bevægelse til at give et godt indblik i hvordan flyveledere arbejder.

FAKTA

Varighed inkl. regler: 1,5 time

Spillere: 2-8

Sprog: Sproguafhængigt

Kompleksitet: 2-3/5

Held eller Skill på en skala mellem Held (1) eller Skill-baseret (5): 4/5

Genre: Simulation, nutid

Mekanikker: Co-op, action management, programmed movement

Om designerne: Efter at være blevet bidt af en gal Hawker Tempest mk V i en ung alder, blev Morten noget af en nørd udi alt med fly. Han er tabt til krom, elegante spilmekanismer og det usædvanlige. Tidligere har han lavet Third Person Shooter til Fastaval 2012 sammen med Mads Havshøj

Spilt på

Fastaval (2016)

Priser

Fastaval (2016)

Nominated, Bedste Innovation
FX 766 kører ud på startbanen, samtidigt med at det forsinkede fly fra Oklahoma endelig er har fundet ind på den rigtige indflyvningsrute og er på vej til landing. Dog er flyet på vej ind i en lidt højere fart end godt er. Sector control har igen sovet i timen, men blev også sat lidt tilbage da luftrummet over den nærliggende militærbase pludseligt blev lukket. Derudover er vindstyrke og sigtbarhed helt hen i vejret i dag. Du tager endnu en slurk af din kaffe. Endnu en dag i kontroltårnet er godt igang.

Air Traffic Control nomineres for at kombinere stor detaljerigdom og kompleksitet med et simpelt gameplay. Samtidigt er simulationen så gennemført autentisk, at du virkelig føler dig som flyveleder.

“Flight 714 to Hobro, you are cleared for take-off.”


Send inn rettelser om denne siden