Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

STOR TING

System: Land of Og

Av

✏️Tina Manstrup Kruse

Beskrivelse

Bob kommer løbende og skrigende tilbage til hulen: ”AH AH AH, STOR TING .....STOR TING ØØHHH”
Pete ser undrende på ham: ”Mad”???
Bob forsøger desperat igen: ”STOR TING – STOR TING................”
Pete har mistet interessen for Bob og er gået i gang med at løfte den sten, som han har forsøgt at løfte i uger, dog uden større held. Alan betragter Pete med stigende interesse; han undrer sig meget over, hvorfor Pete forsøger at fl ytte det bjerg, de bor i skyggen af. Hvorfor smadrer han det ikke bare, hvis det er så meget i vejen?
Bob er efterhånden på hysteriets rand: ”STOR TING!!!!!!”, skriger han ind i hovedet på Moe, der ser irriteret på ham. Moe var lige ved at lade være med at genopfi nde hjulet, og er irriteret over at blive forstyrret. ”LILLE” råber han tilbage med en kraft, der et øjeblik får Bob til at glemme sin panik. Hvad er det for en lyd, der kom ud af munden på Moe? Et brøl i det fjerne får hans tanker tilbage på den store ting. Han vender sig mod Roy og forsøger igen:
”STOR TING; STOR TING......ØØØHHHH”, han ser bedende på Roy i et desperat håb om, at denne forstår ham. Desværre er Roy helt sat af:
”Mig smadre ting” jubler han henrykt, henter sin kølle og er allerede på vej ud over stepperne.

Om Land Of Ogg:
Spillet foregår i Dinosaurtiden, hvor spillerne er hulemænd.
Folkene bag systemet er klar over den historiske ukorrekthed, men mener, at hvis det holder i en 40 mio. dollars Hollywoodopsætning, så holder det sikkert også her, og det gør det!
Systemet er opbygget med et stærkt begrænset ordforråd til den enkelte spiller, faktisk kan ingen karakter mere end 5 ord. Til gengæld er det ikke de samme ord, spillerne kan, og den store udfordring i Land Of Ogg er at kommunikere og at løse problemerne med den stærkt begrænsede intelligens, man har til rådighed. Det kan selvfølgelig kun gå galt, men heldigvis har alle spillerne en Save Your Ass skill, så der er en svag mulighed for at komme ud af det med livet i behold. Til gengæld skulle der være givet lattergaranti.

Spilt på

DrageCon 7 (2007)


Send inn rettelser om denne siden