Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

STOR TING

System: Land of Og

Av

✏️Tina Manstrup Kruse

Beskrivning

Bob kommer løbende og skrigende tilbage til hulen: ”AH AH AH, STOR TING .....STOR TING ØØHHH”
Pete ser undrende på ham: ”Mad”???
Bob forsøger desperat igen: ”STOR TING – STOR TING................”
Pete har mistet interessen for Bob og er gået i gang med at løfte den sten, som han har forsøgt at løfte i uger, dog uden større held. Alan betragter Pete med stigende interesse; han undrer sig meget over, hvorfor Pete forsøger at fl ytte det bjerg, de bor i skyggen af. Hvorfor smadrer han det ikke bare, hvis det er så meget i vejen?
Bob er efterhånden på hysteriets rand: ”STOR TING!!!!!!”, skriger han ind i hovedet på Moe, der ser irriteret på ham. Moe var lige ved at lade være med at genopfi nde hjulet, og er irriteret over at blive forstyrret. ”LILLE” råber han tilbage med en kraft, der et øjeblik får Bob til at glemme sin panik. Hvad er det for en lyd, der kom ud af munden på Moe? Et brøl i det fjerne får hans tanker tilbage på den store ting. Han vender sig mod Roy og forsøger igen:
”STOR TING; STOR TING......ØØØHHHH”, han ser bedende på Roy i et desperat håb om, at denne forstår ham. Desværre er Roy helt sat af:
”Mig smadre ting” jubler han henrykt, henter sin kølle og er allerede på vej ud over stepperne.

Om Land Of Ogg:
Spillet foregår i Dinosaurtiden, hvor spillerne er hulemænd.
Folkene bag systemet er klar over den historiske ukorrekthed, men mener, at hvis det holder i en 40 mio. dollars Hollywoodopsætning, så holder det sikkert også her, og det gør det!
Systemet er opbygget med et stærkt begrænset ordforråd til den enkelte spiller, faktisk kan ingen karakter mere end 5 ord. Til gengæld er det ikke de samme ord, spillerne kan, og den store udfordring i Land Of Ogg er at kommunikere og at løse problemerne med den stærkt begrænsede intelligens, man har til rådighed. Det kan selvfølgelig kun gå galt, men heldigvis har alle spillerne en Save Your Ass skill, så der er en svag mulighed for at komme ud af det med livet i behold. Til gengæld skulle der være givet lattergaranti.

Spelat på

DrageCon 7 (2007)


Skicka in rättelser om den här sidan