Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Slægten

Av

✏️Rasmus Alexander Krzesinski

Beskrivelse

“The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.”
― Edmund Burke

Året er 1943 og den tyske besættelsesmagt har strammet grebet om Danmark. Den danske regering har som modsvar på tyskernes krav, valgt at gå af og urolighederne vokser støt i det lille land.
Selvom disse uroligheder kommer til størst udtryk i byerne, er man ligeledes i provinsen påvirket af nazisternes jerngreb og forsyningsknapheden mærkes i alle hjem, store som små.
Noget må gøres.

Slægten er et scenarie om en families kamp for at gøre det rigtige i en verden hvor grænsen mellem rigtigt og forkert langsomt udviskes. Det er et scenarie om de svære valg man må tage, om loyalitet og familiefølelse. Et scenarie om kærlighed og blodets bånd, og om de konflikter der opstår når modet falmer.

I rollerne som medlemmerne af en ganske almindelig og ordinær familie fra provinsen, bliver spillerne sat overfor disse og andre dilemmaer. De vil sammen udforske en verden hvor familien betyder alt og svære valg bliver dagligdag.

“Tør jeg sætte de jeg har kær på spil i kampen for frihed? Tør jeg risikere uskyldige liv for min egen idé om retfærdighed?”

I Danmark er jeg født, dér har jeg hjemme,
der har jeg rod, derfra min verden går.
Du danske sprog, du er min moders stemme,
så sødt velsignet du mit hjerte når.

Spilt på

CONtrafaktisk 2014 (2014)


Send inn rettelser om denne siden