Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Sandhedens timer

Deltakere: 12 players

Av

✏️Ida Farver
✏️Peter Kongsbak
✏️Caroline Koren Raffnsøe
✏️Kristian Worm

Beskrivelse

12 skæbner mødes her, hvor karma, skyld og minder glemmes for en stund. I skal alle tage del I vigtige moralske beslutninger, der kan være tungen på vægtskålen, og påvirke mange skæbner. I skal være beredte. Beredte på ikke at lade jer forføre, forvirre eller misvise, når fakta bliver fremlagt, og dommens dag er nær.

Verden er forandret, fremtiden er uvis, og samfundet forsøger at holde moralens forfald fra sin moderlige barm. Alle vurderes, ikkun ud fra almindelige love og regler, men også ud fra samfundets etiske standarder.

Du er særligt udvalgt. Men at være samfundets udvalgte har sin pris. For at sikre din pristine og rene dømmekraft, renses du for en tid for hukommelse, således at alt vurderes ud fra det rene, det sande og det uforanderlige – sandhedens time er kommet!

Setting: Scenariet er et absurd gameshow.

Genre: Karakterernes hemmeligheder og dårligdomme danner baggrund for overraskende afsløringer og personlige dilemmaer og frem for alt underholdning for masserne.

Deltagertype: Deltagelse kræver minimal fysisk kontakt og er ikke fysisk krævende.

Spilelementer: Det bliver spillet med supplement af lyd- og lyseffekter. Der bliver løbende introduceret forskellige stemninger, dilemmaer og plotpunkter ved hjælp af disse virkemidler.

Forberedelse: Spillerne møder til to timers workshop. Her bliver præmis og regler for scenariet gennemgået, og præ-definerede roller fordeles.

Publikum: Publikum er rigtig velkomne til den sidste time af scenariet.

Spilt på

Blackbox Cph (2012)


Send inn rettelser om denne siden