Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Sandhedens timer

Participants: 12 players

By

✏️Ida Farver
✏️Peter Kongsbak
✏️Caroline Koren Raffnsøe
✏️Kristian Worm

Description

12 skæbner mødes her, hvor karma, skyld og minder glemmes for en stund. I skal alle tage del I vigtige moralske beslutninger, der kan være tungen på vægtskålen, og påvirke mange skæbner. I skal være beredte. Beredte på ikke at lade jer forføre, forvirre eller misvise, når fakta bliver fremlagt, og dommens dag er nær.

Verden er forandret, fremtiden er uvis, og samfundet forsøger at holde moralens forfald fra sin moderlige barm. Alle vurderes, ikkun ud fra almindelige love og regler, men også ud fra samfundets etiske standarder.

Du er særligt udvalgt. Men at være samfundets udvalgte har sin pris. For at sikre din pristine og rene dømmekraft, renses du for en tid for hukommelse, således at alt vurderes ud fra det rene, det sande og det uforanderlige – sandhedens time er kommet!

Setting: Scenariet er et absurd gameshow.

Genre: Karakterernes hemmeligheder og dårligdomme danner baggrund for overraskende afsløringer og personlige dilemmaer og frem for alt underholdning for masserne.

Deltagertype: Deltagelse kræver minimal fysisk kontakt og er ikke fysisk krævende.

Spilelementer: Det bliver spillet med supplement af lyd- og lyseffekter. Der bliver løbende introduceret forskellige stemninger, dilemmaer og plotpunkter ved hjælp af disse virkemidler.

Forberedelse: Spillerne møder til to timers workshop. Her bliver præmis og regler for scenariet gennemgået, og præ-definerede roller fordeles.

Publikum: Publikum er rigtig velkomne til den sidste time af scenariet.

Played at

Blackbox Cph (2012)


Send corrections for this page