Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Convicted

Deltakere: 15-20 players

Av

✏️Thomas Kyrsting
✏️Jacob Vogelius Nielsen
✏️David Silset

Beskrivelse

Convicted er et scenarie om en celleblok i et fængsel, hvor fangerne er dømt for alt fra banaliteter til gerninger, man næsten ikke kan forestille sig. De er afskåret fra samfundet, som ikke ser dem som mennesker, men som skadedyr. De er hver især symbol på der, hvor samfundet har svigtet.

Setting:
Deltagere til Convicted skal spille de indsatte i fængslet - og udspille deres skæbner, udvikling, og historier i en verden, hvor etik og moral hører fortiden til. Og hvor drømme er spinkle håb, man klamrer sig til.

Genre:
Det er samspillet mellem deltagerne, der er i højsædet, og med en stor vifte af muligheder vil scenariet hjælpe med at opbygge og fortælle disse tragiske skæbners historier.

Spillertype:
Som deltager kommer du til at veksle mellem at være "på" og at være "tilskuer".

Spilelementer:
Sceneskift vil ske via udskiftning af belysning, og cellerne vil være opdelt af symbolske vægge (som fx i Dogville). Kun ét rum vil have fysiske vægge. Vi ønsker på denne måde, at så lidt spil som muligt bliver skjult.
Spillet er opdelt i korte akter og vil i alt varer ca. 4 timer. Spillet vil ikke handle om fangeoprør, og vil undgå elementer som vold og sex.

Forberedelse:
Til workshoppen, vil deltagerne udvikle deres karakterer ud fra en række teknikker og redskaber. Herudover vil scenarieforløbet, samt virkemidler og sceneeffekter, blive gennemgået.
Det eneste du skal medbringe som spiller et sæt sort tøj og en hvid tshirt, som gerne må blive beskidt.

Spilt på

Blackbox Cph (2012)


Send inn rettelser om denne siden