Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Convicted

Deltagare: 15-20 spelare

Av

✏️Thomas Kyrsting
✏️Jacob Vogelius Nielsen
✏️David Silset

Beskrivning

Convicted er et scenarie om en celleblok i et fængsel, hvor fangerne er dømt for alt fra banaliteter til gerninger, man næsten ikke kan forestille sig. De er afskåret fra samfundet, som ikke ser dem som mennesker, men som skadedyr. De er hver især symbol på der, hvor samfundet har svigtet.

Setting:
Deltagere til Convicted skal spille de indsatte i fængslet - og udspille deres skæbner, udvikling, og historier i en verden, hvor etik og moral hører fortiden til. Og hvor drømme er spinkle håb, man klamrer sig til.

Genre:
Det er samspillet mellem deltagerne, der er i højsædet, og med en stor vifte af muligheder vil scenariet hjælpe med at opbygge og fortælle disse tragiske skæbners historier.

Spillertype:
Som deltager kommer du til at veksle mellem at være "på" og at være "tilskuer".

Spilelementer:
Sceneskift vil ske via udskiftning af belysning, og cellerne vil være opdelt af symbolske vægge (som fx i Dogville). Kun ét rum vil have fysiske vægge. Vi ønsker på denne måde, at så lidt spil som muligt bliver skjult.
Spillet er opdelt i korte akter og vil i alt varer ca. 4 timer. Spillet vil ikke handle om fangeoprør, og vil undgå elementer som vold og sex.

Forberedelse:
Til workshoppen, vil deltagerne udvikle deres karakterer ud fra en række teknikker og redskaber. Herudover vil scenarieforløbet, samt virkemidler og sceneeffekter, blive gennemgået.
Det eneste du skal medbringe som spiller et sæt sort tøj og en hvid tshirt, som gerne må blive beskidt.

Spelat på

Blackbox Cph (2012)


Skicka in rättelser om den här sidan