Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

London Crawling III

Forside til London Crawling III

System: Basic Roleplaying
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Kristian Bach Petersen
📰Mette Vollbrecht Würtz Petersen

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (4 MB)

Beskrivelse

"I can remember standing by the wall And the guns, shot above our heads And we kissed, as though nothing could fall And the shame, was on the other side Oh we can beat them, forever and ever Then we could be heroes, just for one day"
-David Bowie
Året er 1987 og gennem ti år har Europa stået på randen af krig.
Styrkeforholdet mellem Øst og Vest måles ude i satellitstaterne, hvor rådgivere og agenter bruger de lokale som brikker i et kæmpe krigsspil. Samtidig udspiller der sig et andet spil i de europæiske hovedstæder, hvor mænd og kvinder i lange frakker og med bløde hatte spiller kispus med hinanden i en vals af afpresning, spionage og mord.
Intet sted er mere betændt end Berlin, hvor de to fronter, adskilt af en tynd mur, bekriger hinanden fra skyggerne. På Brandenburger Tor skifter papirer hænder, imens soldater fra de fire sektorer patruljerer som en spraglet besættelsesstyrke og om natten oplyses Alexanderplatz og Kurfürstendamm af glimtene fra lyddæmpede pistoler.
Der er intet heroisk over dette magtspil og ingen plads retfærdig harme. Alligevel befinder en gruppe britiske helte sig pludselig i denne heksekedel, i en delt by midt i fjendeland. Kappeklædte og viklet ind i et net af internationale intriger og med England, og Europas, skæbne i deres hænder.

London Crawling III: Berlin Creeping - et dystert superhelte scenarie i et Europa som det ville se ud i Watchmen.

Spilt på

Vintersol (2012)


Send inn rettelser om denne siden