Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Truslen mod demokratiet

System: Gumshoe
Sjanger: Efterforskning, Intrige
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Torben Ussing

Beskrivelse

”…og så til de øvrige nyheder: attentaterne mod Frihedspartiets topkandidater fortsætter. I dag blev partiets kandidat til senatsvalget i Louisiana, Floyd Robertson, skudt og dræbt. Han stod ellers som klar favorit til at erobre sædet i senatet fra republikaneren David Vitter ved valget om to måneder. Det er den fjerde af Frihedspartiets toppolitikere, der bliver myrdet inden for den seneste måned. Både republikanere og demokrater tager voldsomt afstand fra mordene, som de kalder ”afskyelige” og ”en trussel mod demokratiet”. Sikkerheden omkring partiets præsidentkandidat Richard Browning, der overraskende fører stort i opinionsundersøgelserne, forstærkes nu yderligere.

Frihedspartiet, der som bekendt blev stiftet for 5 år siden 1 2011, fik ved valget i 2012 nogle få sæder i Senatet og Repræsentanternes hus, men allerede i 2014 fik de en overraskende stor del af deres kandidater valgt ind, og som det ser ud for øjeblikket har de chancer for at vinde både præsidentvalget og flertallet i begge kamre.

Og nu til vejret…”

Vores arbejdsgiver slukkede fjernsynet.

Jeg er ikke hverken republikaner, demokrat eller medlem af det nye parti. Men disse attentater er jo ødelæggende for hele den demokratiske proces i landet – USA, der jo gerne skulle være foregangsland for resten af den frie verden er jo på vej ind i et valg af en type, man ser i bananrepublikker, hvor politikerne myrdes på stribe. Og politiet kommer åbenbart ingen vegne – om det så er af den ene eller den anden årsag ved jeg ikke. Men noget må der gøres, og hvis det ikke bliver gjort ordentligt af de officielle kanaler, må man jo prøve en anden vej.

Ingen af jer er tilknyttet nogen officielle regeringsorganer, men I har alle nogle nyttige forbindelser. Og med næsten ubegrænsede ressourcer og uden politiets snærende regler for bevisfremskaffelse og den slags er der måske en chance for at I kan komme længere med opklaringen end politiet indtil nu har kunnet. Mine herrer – og den dame – jeg forventer meget af jer. Og hvis det lykkes, kan jeg garantere jer en større bonus end I kan forestille jer.

Spilt på

Viking-Con 30 (2011)


Send inn rettelser om denne siden