Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Den gode historie

System: Call of Cthulhu 6th ed.
Sjanger: Efterforskning, Gyser
Deltakere: 1 GM, 4 players

Av

✏️Henrik Jensen

Beskrivelse

Redaktions lokalet havde kogt siden at invitationen til at skrive en artikel om den mystiske ny måne kult. Alle ville have denne chance og rygstikkeri og bagtalelsen var på sit højeste da chef redaktør Thomason udpegge jer 4 til at tage afsted. Han gav jer invitationen og bad jer mødes med en af organisationens medlemmer i den lille havne by, Clarksville.
Kulten startede for ca. 60 år siden, og var nu ledet af stifterens søn, der har i flere år gået rygtet om det bare var et skatteskjul pga. evnen til at tiltrække rige medlemmer. Men i den senere tid var der også dukket rygter op om man var begyndt at nægte folk at rejse fra kultens hovedkvarter, og nogen af de sager om forsvunde folk i byer omkring søen, var skylden også blevet peget på kulten, som naturligvist nægtede et hvert kendskab.
Siden de overtog ø’en for ca. 35 år siden har kun ganske få ikke indvide fået lov at besøge den, og dem der havde har de nærmest været under tvang. Men nu har i fået chancen til at skrive om denne kult og finde frem til sandheden. Og i er de eneste der nogensinde får denne chance….

Spilt på

Viking-Con 30 (2011)


Send inn rettelser om denne siden