Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Republica – Konflikt og livsmål

System: LARP
Deltakere: 9 players

Av

✏️Mads Ahola

Beskrivelse

Scenariet foregår i den romersk/græsk inspirerede republik Republica Etika, en uge hvor ulykkerne skyller ind over byen. Ulykker som byens stærkeste borgere har evnen og midlerne til at overkomme hvis de kan blive enige om hvad det skal bruges på.

Ingen i byen er stærkere end de 9 prokonsuler der mødes natten før senatet sammenkaldes. Det er nu de virkelige beslutninger skal træffes.

Oplev en spændende historie og et spændende forløb, indefra, i en republik midt i en brydningstid.

Intriger og indlevelse:

Men selvom det er en spændende historie vi har at byde på, så mener vi ikke at det er hovedattraktionen ved dette scenario. Det er derimod de spilmæssige/spilskabende værtøjer som rollerne bliver bygget op efter. Udover at dette sikrer at der aldrig er 2 gennemspilninger af scenariet der er ens, bidrager hver gennemspilning til at skabe konkrete erfaringer med klassiske virkemidler.

Ved deltagelse i scenariet får du et indblik i disse værktøjer, som vi i sagens natur ikke kan fortælle for meget om på forhånd.

Det vi kan fortælle er at du bliver præsenteret for en rolle og en moralsk grundholdning som uafhængigt af hinanden skal kombineres til en rolle gennem dig som et medie. Men vi har selvfølgelig gjort det hele legende let for dig, så du også får tid til at opleve historien.

Vi ses i Republica!

Type
Rollespil
Pris
0 DKK
Blokplacering
Blok 3 - Fredag aften
Varighed
2-4 timer
Starttidspunkt
19:15:00
Deltagerantal
9

Spilt på

Hyggecon (2008)


Send inn rettelser om denne siden