Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Republica – Konflikt og livsmål

System: LARP
Deltagare: 9 spelare

Av

✏️Mads Ahola

Beskrivning

Scenariet foregår i den romersk/græsk inspirerede republik Republica Etika, en uge hvor ulykkerne skyller ind over byen. Ulykker som byens stærkeste borgere har evnen og midlerne til at overkomme hvis de kan blive enige om hvad det skal bruges på.

Ingen i byen er stærkere end de 9 prokonsuler der mødes natten før senatet sammenkaldes. Det er nu de virkelige beslutninger skal træffes.

Oplev en spændende historie og et spændende forløb, indefra, i en republik midt i en brydningstid.

Intriger og indlevelse:

Men selvom det er en spændende historie vi har at byde på, så mener vi ikke at det er hovedattraktionen ved dette scenario. Det er derimod de spilmæssige/spilskabende værtøjer som rollerne bliver bygget op efter. Udover at dette sikrer at der aldrig er 2 gennemspilninger af scenariet der er ens, bidrager hver gennemspilning til at skabe konkrete erfaringer med klassiske virkemidler.

Ved deltagelse i scenariet får du et indblik i disse værktøjer, som vi i sagens natur ikke kan fortælle for meget om på forhånd.

Det vi kan fortælle er at du bliver præsenteret for en rolle og en moralsk grundholdning som uafhængigt af hinanden skal kombineres til en rolle gennem dig som et medie. Men vi har selvfølgelig gjort det hele legende let for dig, så du også får tid til at opleve historien.

Vi ses i Republica!

Type
Rollespil
Pris
0 DKK
Blokplacering
Blok 3 - Fredag aften
Varighed
2-4 timer
Starttidspunkt
19:15:00
Deltagerantal
9

Spelat på

Hyggecon (2008)


Skicka in rättelser om den här sidan