Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Ulfheðnar

System: Få hjemmelavede regler
Deltakere: 5 players

Av

✏️Alex Uth

Last ned

Zip Scenarie [dansk] (0,8 MB)

Beskrivelse

Allerede før Atle er vågen, ved han at noget er galt. Hans hånd kryber mod sværdet, som er stukket i rullen under hans hoved. Iskold slud falder tungt på hans ansigt fra en sort himmel. Stanken af osende kævler stikker i næseborene. Ilden, som aldrig må lades alene, er gået ud.

Hjertet slår tungere for hver slag. Spyttet forsvinder fra hans mund. De første tynde tråde af ophidselse brænder gennem hans kolde krop. Muskler dirrer. Han er klar. Ruller rundt og kommer på benene i ét nu, trækker klingen i en bue rundt om sig selv, springer væk. Stopper brat. Stirrer blindt ud i mørket med hævet sværd. Intet. Igen.

Han sætter sig tungt på soveskindet, stirrer mod skovkanten, der knapt kan skelnes i mørket. Lader sværdet hvile på knæene. Kampiveren i hans blod trækker modvilligt bort, og lader den farlige træthed i sit sted. Regnen trækker gennem skind, læder og uld, suger varmen ud af knoglerne, mens timerne går. Der bliver ikke mere søvn i nat. De er her.

I morgengryet finder de Hallfred, som passede bålene. Det, der er tilbage, brænder de, og strøer asken ud i mudderet ved skovens kant. Mændenes øjne følger dem, hvor de går og står. Angsten gror i tavsheden, som dagen går på hæld, men stadig siger Atle og hans brødre intet. Fjenden venter tålmodigt mellem vinternøgne træer.

I en mudret lysning højt mod nord holder resterne af en navnkundig bersærkerhird stand. Meget ære og gods er blevet dem lovet, hvis de kan dræbe fjenden, der plager området. Men et hurtigt greb om ære er blevet til fire lange vintre. Fjenden er mere end menneske. Mændene er angste. Modet er slidt og armen er blevet tung, og den afgørende kamp som alle længes efter, vil ikke komme. Dette er historien om den sidste nat.

Spilt på

Fastaval (2006)
Orkon X - Sidste omgang (2006)

Priser

Fastaval (2006)

Winner, Bedste Spillermateriale
De gennemførte og troværdige spilpersoner indbyder til knugende mavespil og giver dem mulighed for at tage skæbnen i egen hånd. En hårdknude af plottråde spændt til bristepunktet.
Nominated, Bedste Scenarie
Den dystre, klaustrofobiske skæbnefortælling vækkes til live i en grusom vikingeverden, der fremstår med frygtindgydende autoritet i alt fra sprog og spilmekanik til spilpersonernes motivation og moral.
Nominated, Publikumsprisen (Andenplads)

LenkerSend inn rettelser om denne siden