Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Højt under solen

Forside til Højt under solen

(alias: Som Dug for Solen)

Sjanger: Drama
Deltakere: No GMs, 5 players

Av

✏️Jacob Schmidt-Madsen

Last ned

Zip Scenarie [dansk] (1,8 MB)

Beskrivelse

Scenen er markedspladsens skafot. En let rystelse går gennem brædderne hver gang en ny komediant træder op. Drøm efter drøm går velvilligt i døden til klapsalver og hujen. Der er flere hvor de kom fra, og ingen kan alligevel huske længere end sig selv. Også dét skal de glemme. Glemme når det er dem selv der bliver til grin.

På bagtæppet kravler komedievognen op ad en snoet bjergsti. Højere og højere. Gennem sne og slud. Trukket af et gammelt øg hvis blinde øjne kun er for syns skyld. Vejen er for længst blevet vane. Masken et sted at hænge hovedet når tanken bliver for tung.

Under tæpper i vognens mørke sidder komedianterne, forviste og forfrosne. Kisten med maskerne er lukket og låst. Nøglen har de stadig. Den skal bruges en sidste gang. Når solen står højest på himlen, og kun skyerne kan bremse deres fald. En forestilling der skal gøre en ende på alle deres forestillinger.

Spilt på

Fastaval (2006)
Orkon X - Sidste omgang (2006)
Con Dôme (2006)
Fastaval (2008)
Fastaval - Mad Science (2017)

Priser

Fastaval (2006)

Winner, Bedste Scenarie
De mange lag hænger uløseligt sammen og skaber et gådefuldt og fascinerende værk, der ikke kunne realiseres i noget andet medie. På én gang let at gå til og umuligt at blive færdigt med.
Nominated, Bedste Fortælling
Scenariet gemmer bag sin leende maske en gådefuld og forførende satire over livet i kunsten og kunsten i livet.
Nominated, Bedste Spillermateriale
En elegant konstruktion af arketyper og roller gør det let at kaste tøjlerne og gøgle det bedste, man har lært. Det løsslupne ensemble rummer et sindrigt spind af allegoriske tråde.
Nominated, Bedste Formidling
Den poetiske og morsomme tekst lægger hele fortællingen i spillernes hænder. En simpel form med konkrete instruktioner gør det svære let og det alvorlige sjovt.


Send inn rettelser om denne siden