Alexandria

Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Byt upp mig!

Forside til Byt upp mig!

(alias: The Upgrade!, Byt opp mig!)

System: Systemløst

Av

✏️Thorbiörn Fritzon
✏️Olle Jonsson
✏️Tobias Wrigstad
📰Frederik Berg

Last ned

Zip Scenarie [svensk] (5 MB)
Zip Scenarie [engelsk] (2,9 MB)

Beskrivelse

Et symbiotisk drama om det svensk-danske reality show "Byt opp mig"; før, under og efter – spillet samtidigt. Alle har vi jo set de der fandens par som tager til Temptation Island og undret os: Hvad i helvede det er, der får et menneske at melde sig til noget sådant. Nu tager vi fat i det, eller måske mere præcist i hvilke fordomme vi egentlig har om sådanne mennesker.

Scenernes placering i tiden er flydende. Hvis vi bestemmer, at scenen, hvor Lars og Mette snaver udspillede sig før en tidligere scene, får den tidligere scene en ny mening. Inden vi tager vigtige beslutninger spiller vi "what ifs" – og finder frem til mulige konsekvenser af vores beslutninger. Målet er at skabe en fortælling som holder vand.

Spillederne er programværter, men spillerne er producenter.
Producentrollen roterer og dermed også den absolutte magt over, hvad som endelig kommer på TV-skærmen. Vi spiller en gammel scene klippet på en ny måde. Reklamepauser. Bag kameraet. Demografi. Seerstatistik. Fiskeformede skilte og hemmeligt sex.

* Hvad er bedst ved jeres forhold?
* Har I kælenavne for hinanden?
* Kan I tale om alt?
* Kat eller hund?

Overlever jeres forhold "Byt opp mig!"? Kan I tale til hinanden bagefter?

Alle ved hvordan man spiller rollespil. Alle ved hvad et reality show er. Rollerne er ikke 30 sider lange eller på svensk. Rigtige par kommer først i køen. Nu kører vi!

Byt upp mig! handlar om en dokusåpa av Temptation Island-modell, om vem fan som faktiskt deltar i såna realityshower, varför, vad som ligger bakom och vilka fördomar vi egentligen har om såna människor.

Fast egentligen är det mest lättsamt, roligt och komiskt, och ett fyrverkeri av friformstekniker i syfte att bryta upp älskande par på ett sätt som blir så TV-mässigt det bara går.

Spilt på

Halmicon (2004)
Knutepunkt (2005)
Fastaval (2005)
RopeCon (2006)
AmberCon (2007)
Stockholms spelkonvent 2007 (2007)
Camp Nerdly (2008)
Dreamation (2008)


Send inn rettelser om denne siden