Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Nye Kampe i Najaf

System: GURPS 3rd ed.

Av

✏️Morten Lund

Beskrivelse

Baghdad, onsdag.

Ved formiddagens briefing nægtede presseofficeren for 82. luftbårne infanteridivision at kommentere på igangværende operationer i divisionens ansvarsområde, men indrømmede at tidligere rapporter om allierede tab ikke var overdrevne.

Efter 72 timer er der stadig allieret personel hvis præcise skæbne man ikke kan redegøre for.

Rapporterne fra Najaf er noget usammenhængende, især efter at flere vestlige journalister blev taget som gidsler af medlemmer af Mehdi-militsen, der stadig kontrolleres af Mullah Muqtada al- Sadr.

Al-Sadr rømmede efter våbenhvilen i august i år Imam Alimoskeen i Najaf, men har i de seneste uger optrådt stadig mere krigerisk og igen opfordret til hellig krig mod de Imperialistiske amerikanske styrker.

Mehdi-militsens trusler om at henrette de amerikanske journalister og den stadigt stigende lovløshed i området, forårsagede mandag at de amerikanske styrker iværksatte en større operation i Najaf, tilsyneladende for at tage al- Sadr til fange og bringe orden til hele regionen.

Her 2 dage senere er det eneste der vides med sikkerhed at mere end 400 irakere har mistet livet og at amerikanske tab er mere end 20 dræbte og 50 sårede. Der er ingen officielle udmeldinger om materielle tab.

Spilt på

Krikkit Con XII - Skandale (2004)


Send inn rettelser om denne siden