Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Nye Kampe i Najaf

System: GURPS 3rd ed.

Von

✏️Morten Lund

Beschreibung

Baghdad, onsdag.

Ved formiddagens briefing nægtede presseofficeren for 82. luftbårne infanteridivision at kommentere på igangværende operationer i divisionens ansvarsområde, men indrømmede at tidligere rapporter om allierede tab ikke var overdrevne.

Efter 72 timer er der stadig allieret personel hvis præcise skæbne man ikke kan redegøre for.

Rapporterne fra Najaf er noget usammenhængende, især efter at flere vestlige journalister blev taget som gidsler af medlemmer af Mehdi-militsen, der stadig kontrolleres af Mullah Muqtada al- Sadr.

Al-Sadr rømmede efter våbenhvilen i august i år Imam Alimoskeen i Najaf, men har i de seneste uger optrådt stadig mere krigerisk og igen opfordret til hellig krig mod de Imperialistiske amerikanske styrker.

Mehdi-militsens trusler om at henrette de amerikanske journalister og den stadigt stigende lovløshed i området, forårsagede mandag at de amerikanske styrker iværksatte en større operation i Najaf, tilsyneladende for at tage al- Sadr til fange og bringe orden til hele regionen.

Her 2 dage senere er det eneste der vides med sikkerhed at mere end 400 irakere har mistet livet og at amerikanske tab er mere end 20 dræbte og 50 sårede. Der er ingen officielle udmeldinger om materielle tab.

Hier gespielt worden

Krikkit Con XII - Skandale (2004)


Korrektionen für diese Seite einschicken