Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Harry Plotter - To tryllestave og en kop kaffe

System: GURPS Lite
Sjanger: Fantasy

Av

✏️Trine Madsen

Beskrivelse

En morgen på Hogwarts, 4 år efter den legendariske Harry Potter dimitterede.

Der er noget heeeeelt galt på Hogwarts. Ingen har modtaget uglepost i flere dage, og der løber rygter om, at Hogsmeade er lukket for studerende i år. Ved morgenmaden kommer Al styrtende hen til Gryffindors bord.

Al: "Peter! Chris! I bliver nød til at hjælpe mig! Hagrid sender mig til Rumænien som dragefoder, hvis de åndssvage sibiriske græshopper ikke snart kommer med posten!"

Peter: "Dæmp dig lidt Al! Tjek lige Slytherins bord... ..NU!"

Der lyder et flerstemmigt hyl fra Slytherins kollegiebord, da tre 4. års studerende bliver dækket af syltetøj. Alle de andre borde er flade af grin.

Chris: "HA HA, hold kæft hvor fedt! Jeg fik et helt glas højeksplosivt syltetøj med til afprøvning sidst jeg handlede med Fred Weasley. Det virker perfekt. Syltetøjet eksploderer kort efter det har fået kontakt med hvedebrød."

Beatrice: "I er simpelthen for meget! I det mindste er Hogsmeade lukket i år, så vi slipper for flere af jeres barnagtige indkøb hos Weasleys Wacky Wonders!"

Peter og Chris kikker bedrevidende på hinanden, da Sharon kommer rystende på hovedet ned fra lærernes bord.

Sharon : "Nu må I fandeme styre jer, Peter! Hvis I har så meget energi tilovers burde det måske bruges til at finde ud af hvad i al verden, der er sket med vores post. Der er sandelig ikke meget hjælp at hente oppe ved det høje bord. Lærerne kaster adskillige renselsesformularer i timen på skift i kældrene. Bundimun-svampenes angreb er nu så slemt, at hele Hogwarts snart rådner op. I kan roligt glæde jer til eliksirtimerne - der stinker i fangehullerne!"

Spilt på

Viking-Con 22 (2003)


Send inn rettelser om denne siden