Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Harry Plotter - To tryllestave og en kop kaffe

System: GURPS Lite
Genre: Fantasy

Av

✏️Trine Madsen

Beskrivning

En morgen på Hogwarts, 4 år efter den legendariske Harry Potter dimitterede.

Der er noget heeeeelt galt på Hogwarts. Ingen har modtaget uglepost i flere dage, og der løber rygter om, at Hogsmeade er lukket for studerende i år. Ved morgenmaden kommer Al styrtende hen til Gryffindors bord.

Al: "Peter! Chris! I bliver nød til at hjælpe mig! Hagrid sender mig til Rumænien som dragefoder, hvis de åndssvage sibiriske græshopper ikke snart kommer med posten!"

Peter: "Dæmp dig lidt Al! Tjek lige Slytherins bord... ..NU!"

Der lyder et flerstemmigt hyl fra Slytherins kollegiebord, da tre 4. års studerende bliver dækket af syltetøj. Alle de andre borde er flade af grin.

Chris: "HA HA, hold kæft hvor fedt! Jeg fik et helt glas højeksplosivt syltetøj med til afprøvning sidst jeg handlede med Fred Weasley. Det virker perfekt. Syltetøjet eksploderer kort efter det har fået kontakt med hvedebrød."

Beatrice: "I er simpelthen for meget! I det mindste er Hogsmeade lukket i år, så vi slipper for flere af jeres barnagtige indkøb hos Weasleys Wacky Wonders!"

Peter og Chris kikker bedrevidende på hinanden, da Sharon kommer rystende på hovedet ned fra lærernes bord.

Sharon : "Nu må I fandeme styre jer, Peter! Hvis I har så meget energi tilovers burde det måske bruges til at finde ud af hvad i al verden, der er sket med vores post. Der er sandelig ikke meget hjælp at hente oppe ved det høje bord. Lærerne kaster adskillige renselsesformularer i timen på skift i kældrene. Bundimun-svampenes angreb er nu så slemt, at hele Hogwarts snart rådner op. I kan roligt glæde jer til eliksirtimerne - der stinker i fangehullerne!"

Spelat på

Viking-Con 22 (2003)


Skicka in rättelser om den här sidan