Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Proaktiv

Forside til Proaktiv

System: Systemløst
Sjanger: Projekt R'lyeh
Deltakere: 1 GM, 6 players

Av

✏️Lars Kaos Andresen

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (1,2 MB)
PDF Characters [dansk] (1,8 MB)
PDF Handouts [dansk] (0,7 MB)

Beskrivelse

Forfølger vi vores drømme, eller vender vi os mod konformiteten? Venner, familie og samfund skriger til dig, at du skal få et fast job. Et hus. En bil. Forvandle dig til en børnefamilie. Pludselig en dag bliver det din drøm. Dit ønske. Din fortabelse. Og du glemmer, hvad du ville. Du fornægter dit begær, som pludseligt er så pinligt og banalt, at du ikke engang kan ytre det for dem, du kalder venner.

Du tog engang et løfte sammen med fem mænd. Fem venner. Fem brødre. I løftede jeres glas og svor en efter en, at I ville vende tilbage om ti år med pengene, kompetencen og viljen til at forfølge jeres drøm. Drømmen om at skabe en virksomhed, hvor venskab og succes forvandles til lykke og en helvedes masse penge. Nu er de ti år gået.

En weekend på en engelsk herregård. En vovet og måske genial forretningsplan. To koner. Tre malplacerede børn. Seks drømme og 100.000 pund i kontanter.

Proaktiv er et følelsesladet drama om voksne mænd, vinklet mod erhvervslivet og en professionel verden, som flere og flere rollespillere med alderen involveres mere eller mindre frivilligt i.

Spilt på

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Priser

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Nominated, Bedste Spilpersoner
Nominated, Bedste Redigering

LenkerSend inn rettelser om denne siden