Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Kislev - Revolution eller Kaos!

System: Warhammer Fantasy Roleplay
Sjanger: Intrige

Av

✏️Mads Peder Jønsson Jensen

Beskrivelse

Brrrrr, det er koldt! Så koldt at selv vodkaen er frosset til is i stenflaskerne. Man kan jo kun se få meter frem for sig i det her møgvejr. Og hvorfor er det altid modvind, der hvor jeg går?! Øv!
Undskyld, hvis jeg lyder knotten. Men jeg vil altså gerne snart se en optændt pejs, et måltid varm mad og et glas skoldhed the med vodka. For resten! Navnet er Vladimir. Vladimir Petrovitch Zaikov. Fra Ternov ude ved kysten. Men alle kalder mig Volody. Volody, husk det, hvis vi skulle løbe på hinanden en anden gang…

Kislev 2717. Revolutionen fejer hen over Kislev. Dertil kommer den værste vinter i mands minde. Minus 40 grader eller mere i skyggen! Zaren og hans familie er bogstavelig talt fanger i den belejrede by Praag. Talløse adelige har mødt Revolutionens Retfærdigheds (bøddel)Økse.

Spillerne er blevet hyret som livvagter for den flygtende adelsmand Alexej Vassillivitch Bukow. Men derude i snestormens hylen, på vejen Praag-Kislev, der hvor man let kan fare vild hvis man ikke holder sammen, hvem kan man så regne med? Hvem er ven? Fjende?

Et er sikkert: Vejret er dårligt. I mere end én forstand…

Spilt på

TRoA-Con - Heltemod & Håndtegn (2003)


Send inn rettelser om denne siden