Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Kislev - Revolution eller Kaos!

System: Warhammer Fantasy Roleplay
Genre: Intrige

Av

✏️Mads Peder Jønsson Jensen

Beskrivning

Brrrrr, det er koldt! Så koldt at selv vodkaen er frosset til is i stenflaskerne. Man kan jo kun se få meter frem for sig i det her møgvejr. Og hvorfor er det altid modvind, der hvor jeg går?! Øv!
Undskyld, hvis jeg lyder knotten. Men jeg vil altså gerne snart se en optændt pejs, et måltid varm mad og et glas skoldhed the med vodka. For resten! Navnet er Vladimir. Vladimir Petrovitch Zaikov. Fra Ternov ude ved kysten. Men alle kalder mig Volody. Volody, husk det, hvis vi skulle løbe på hinanden en anden gang…

Kislev 2717. Revolutionen fejer hen over Kislev. Dertil kommer den værste vinter i mands minde. Minus 40 grader eller mere i skyggen! Zaren og hans familie er bogstavelig talt fanger i den belejrede by Praag. Talløse adelige har mødt Revolutionens Retfærdigheds (bøddel)Økse.

Spillerne er blevet hyret som livvagter for den flygtende adelsmand Alexej Vassillivitch Bukow. Men derude i snestormens hylen, på vejen Praag-Kislev, der hvor man let kan fare vild hvis man ikke holder sammen, hvem kan man så regne med? Hvem er ven? Fjende?

Et er sikkert: Vejret er dårligt. I mere end én forstand…

Spelat på

TRoA-Con - Heltemod & Håndtegn (2003)


Skicka in rättelser om den här sidan