Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Texas Rangers

Av

✏️Søren Ligaard Hald

Beskrivelse

Jagten på indianernipset og El Paso-Pete

Det var en hed og fugtig nat i El Paso, og Nattevagten, Ed, skulle gå sin sidste runde på Museet for Texas’ historie. Han gik netop forbi montren fyldt med indianernips, da den velkendte lyd af en seksløbers hane, der spændtes klingede i natten. "Du lægger bare dit gokkejern på gulvet og går tre skridt tilbage, ellers gør du din kone til enke, makker!" lød den hæse stemme kommanderende bag ham. Ed adlød og blev derfor overrasket, da den brændende smerte af et knivstik i ryggen fik hans ben til at ekse.

Stille lå han der og blødte sin sidste livskraft ud af knivsåret. Han så på sin morder, der tømte montre efter montre med værdiløst indianer-nips. Ed valgte i dette øjeblik at det kunne være nok. Med sine sidste kræfter skrev han med rystende finger, i eget blod, et navn på det støvede gulv, “EL PASO PET...” og så blev alt sort....

Har du en lille Texas Ranger i maven, som elsker de gode gamle dage med action og investigation, MÅ du spille dette senarie. Folk der derimod er til Dogme og ”tal ud af armhulen”-senarier, bør nok finde noget andet at spille.

Spilt på

Krikkit Con VIII+IX+X: Dåjng Kjosk (2002)


Send inn rettelser om denne siden