Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Texas Rangers

By

✏️Søren Ligaard Hald

Description

Jagten på indianernipset og El Paso-Pete

Det var en hed og fugtig nat i El Paso, og Nattevagten, Ed, skulle gå sin sidste runde på Museet for Texas’ historie. Han gik netop forbi montren fyldt med indianernips, da den velkendte lyd af en seksløbers hane, der spændtes klingede i natten. "Du lægger bare dit gokkejern på gulvet og går tre skridt tilbage, ellers gør du din kone til enke, makker!" lød den hæse stemme kommanderende bag ham. Ed adlød og blev derfor overrasket, da den brændende smerte af et knivstik i ryggen fik hans ben til at ekse.

Stille lå han der og blødte sin sidste livskraft ud af knivsåret. Han så på sin morder, der tømte montre efter montre med værdiløst indianer-nips. Ed valgte i dette øjeblik at det kunne være nok. Med sine sidste kræfter skrev han med rystende finger, i eget blod, et navn på det støvede gulv, “EL PASO PET...” og så blev alt sort....

Har du en lille Texas Ranger i maven, som elsker de gode gamle dage med action og investigation, MÅ du spille dette senarie. Folk der derimod er til Dogme og ”tal ud af armhulen”-senarier, bør nok finde noget andet at spille.

Played at

Krikkit Con VIII+IX+X: Dåjng Kjosk (2002)


Send corrections for this page