Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

The B-Team

Forside til The B-Team

System: Shadowrun
Deltakere: 5 players

Av

✏️Matias Stuven
✏️Lars Wagner Hansen (Spilpersoner)

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (6,6 MB)
PDF Handouts [dansk] (0,4 MB)
PDF Characters [dansk] (4,5 MB)

Beskrivelse

Sag#: B1331-R3462254
Prioritet: RØD-5
Tildelte folk: Special Force Team B-3, Jay "Sheer Luck" Conner

Sagsbeskrivelse:
Tre lig er fundet indenfor en radius af 3 km. Obduktionen af alle tre mord har givet følgende fakta: Liget var tappet for blod, sandsynligvis gennem to stikhulle på højre side af halsen. dette ville i første omgang lede tankerne hen på vampyrer, men der blev ikke fundet spor af HMHVV* i kroppen. Liget har en vis mængde af thioredoxin** i kroppen, der sandsynligvis er blevet brugt for at lamme personen, hvorefter blodet er blevet drænet gennem de to stikhuller. Der er ikke fundet fysiske beviser efterladt af morderen.

Løsningsforslag:
Special Force Team B-3 samt shamanen Sheer-Luck kontakter de lokale folk i kvarteret og sørger for anden kontakt til relevante personer. Ansvaret for sagen overdrages herved til Lone Star Office Jake Freeman, som leder af B-3.

For at være med til DRF-Con '93 Shadowrun scenariet kræves det, at du har kendskab til både reglerne og den verden, hvori Shadowrun foregår. Scenariet vil ikke være forståeligt, hvis du ikke har kendskab til Shadowrun-verdenen, og der er ikke tid til at gennemgå reglerne på con'en

* HumanMetaHumanVampireVirus.
** Thioredoxin er et stof, der bruges til at berolige ekstremt voldsomme personer. Gives det i for stor dosis, er det dødeligt. Gives der for lidt, er det ubrugeligt. I den korrekte dosis forårsager det lammelse i hele kroppen, men personen forbliver sig bevidst og kan se, høre, lugte og smage.

Spilt på

DRF-Con (1993)

LenkerSend inn rettelser om denne siden