Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

The Golden Shrine

Forside til The Golden Shrine

System: AD&D

Av

✏️Jhez Salin
🎨Steen Berg Andersen
🎨Jhez Salin

Beskrivelse

Det Gyldne Skrin, en lille juvelbesat smykkeæske engang ejet af helbrederen Arayanna, siges at have visse helbredende evner og det er blevet væk. Det kan helbrede de sårede, bringe de nyligt døde tilbage til livet og vinde krigen. Eftersom Landet trues af mørkets kræfter fra Tharn, Dødsguden, ledet af Draec Halv-elveren, er skrinet essentielt for de gode kræfter. Det Gyldne Skrin har været væk i århundreder og mange grupper af helte har søgt efter det over hele Landet. I er for nylig vendt hjem fra sådan en mission, men alt I fandt var beviser på at Skrinet blev taget af en magiker ved navn Jandar Tareth for nogle hundrede år siden.

Tiranes øverste præst i Warryon, Den Gyldne Stad, beder jer alle rejse til Jandar Tareths borg og finde Skrinet, hvis det stadig er der. Godheir, Paladin for Tirane, meldte sig naturligvis straks frivilligt, ligeledes Lassara, Tirane-præstinden, og I andre tager mest af alt med for at hjælpe jeres venner, bekæmpe ondskaben og more jer. I har været eventyrere sammen i for mange år til at skilles nu over endnu en mission for at finde et relikvie med omnipotente kræfter...

Og desuden, siger Taci, jeres halfling kriger (og tyv...), så er der skatte og ære derude. Det er en søgen efter magisk viden og genstande, mener Zakira, halv-elver præstinden for Aivaran. Fjender at besejre, påstår Kirth, dværgekrigeren. Og sange at skrive, som barden Viidan udtrykker det. Nej, eventyret er gået i jeres blod og I kunne lige så lidt lade dette gå jeres næse forbi som I kunne holde op med at trække vejret.

Spilt på

Con Dôme (1996)

LenkerSend inn rettelser om denne siden