Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Kolonien

Forside til Kolonien

(alias: The Colony)

Sjanger: Sci-Fi
Deltakere: 1 GM, 5 players

Av

✏️Terese M. O. Nielsen

Beskrivelse

En fortælling om den første generation i en rumkolonis historie og de skæbnesvangre valg, der skaber ubrydelige bånd eller afgrundsdybe kløfter mellem kolonisterne.

Hjem. Her bor vi, i Kolonien, bygget af dele fra Skibet og fra Junglen, halvt jordisk, halvt noget nyt. Vi fem repræsenterer Koloniens styrke. Vi er bestemt til at blive ledere, beskyttere, livgivende, guruer og opfindere. Vi vil forme fremtiden sammen – eller gå under i forsøget.

Kolonien handler om en rumkolonis skæbne, fortalt over en generation. I spiller 3 afgørende begivenheder i Koloniens historie i ungdom, voksne år og alderdom. Spilpersonernes valg af Skæbne former Koloniens Skæbne. Vil Kolonien stå imod både indre konflikt og ydre trusler, eller bliver den første generation også den sidste?

I kommer til at bygge et samfund og en verden og til at tage valg på jeres spilpersoners vegne, støttet af lister og et par terningeslag. Spillet vil i høj grad blive formet af frie scener, som spillerne sætter, inden for en striks, overordnet ramme.

Sci-fi
Skæbnedrama
Grundlæggelse
Storhed og fald

Spillertype: Du skal kunne lide at bygge en verden og en fortælling i samspil med andre spillere og at tage kontrol over spillet gennem scenesætning. Hvis du holder af at spille personer med hang til store armbevægelser og drastiske valg, er det et plus. Du behøver ikke kende specielt meget til sci-fi, bare du har lyst til at skabe en udenjordisk verden.

Spilledertype: Du skal understøtte hittepåsomheden hos dine spillere, bestyre en overordnet ramme for fortællingen og hjælpe med at bruge og fortolke en række handouts, der vejleder spillerne i deres valg. Derudover skal du spille et par bipersoner og hjælpe med at skabe sammenhæng i valg og begivenheder.

Spilt på

Test run Con2 - Ude af CONtext (2023)
Fastaval: Otto for folket (2023)


Send inn rettelser om denne siden