Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Hunger & Ligdans

Forside til Hunger & Ligdans

System: LARP

Arrangert av

Elysion rollespilsforening og Gallow's Games

Av

✏️Ann Christensen
✏️Finian Westergaard
🎨Simon Andersen

Beskrivelse

“Er vi fucking klar eller hvad?! For hvor vi skal hen er der folk, som vil æde os for et godt ord. De har ingen nåde for os, og vi har ingen nåde for dem, så skal vi fucking vise dem, vi er de hårdeste vampyrer eller hvad?!”
- Ductus Haxholm til sit kobbel Blodmåne

Hunger & Ligdans handler om brutalitet, fanatisme og gruppesolidaritet.

Man vil i spillet skulle indsværge en ny Biskop af Sekten gennem blodige ritualer, kæmpe med dem, der står en nærmest, mod andre medlemmer af Sekten, give sig hen til religiøst vanvid, fornægte menneskelighed til fordel for det monstrøse, og mærke spillet på egen krop, hvad end det er gennem stuntkamp, vride sig på dansegulvet eller ved at gå gennem sadistiske ritualer, før man til slut gør sig klar til at drage ud på en dødsmission mod Sektens ældgammel fjender.

Scenariet har stort fokus på spilgruppen fremfor den individuelle rolle, og man melder sig derfor til i grupper af 3-5, der vil spille et koncept sammen. Man ønsker sammen et gruppekoncept, som arrangørgruppen skriver et oplæg til, og derefter er man med til at udpensle. For i vampyrens verden er man kun så stærk som sin gruppe - der er ikke plads til individers ønsker, hvis Sekten skal overleve.

Hunger & Ligdans er et 18+ weekendscenarie om vampyrer skrevet af Ann Christensen og Finian Westergaard, afholdt i samarbejde med Elysion og Gallow’s Games. Det bliver afholdt 21.-22. oktober i hos Frontløberne i Aarhus Midtby.

Antall ganger spilt

28. - 29. oktober 2022, Det 3. Rum, Aarhus, Danmark

LenkerSend inn rettelser om denne siden