Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Hunger & Ligdans

Forside til Hunger & Ligdans

System: LARP

Arrangeret af

Elysion rollespilsforening og Gallow's Games

Af

✏️Ann Christensen
✏️Finian Westergaard
🎨Simon Andersen

Foromtale

“Er vi fucking klar eller hvad?! For hvor vi skal hen er der folk, som vil æde os for et godt ord. De har ingen nåde for os, og vi har ingen nåde for dem, så skal vi fucking vise dem, vi er de hårdeste vampyrer eller hvad?!”
- Ductus Haxholm til sit kobbel Blodmåne

Hunger & Ligdans handler om brutalitet, fanatisme og gruppesolidaritet.

Man vil i spillet skulle indsværge en ny Biskop af Sekten gennem blodige ritualer, kæmpe med dem, der står en nærmest, mod andre medlemmer af Sekten, give sig hen til religiøst vanvid, fornægte menneskelighed til fordel for det monstrøse, og mærke spillet på egen krop, hvad end det er gennem stuntkamp, vride sig på dansegulvet eller ved at gå gennem sadistiske ritualer, før man til slut gør sig klar til at drage ud på en dødsmission mod Sektens ældgammel fjender.

Scenariet har stort fokus på spilgruppen fremfor den individuelle rolle, og man melder sig derfor til i grupper af 3-5, der vil spille et koncept sammen. Man ønsker sammen et gruppekoncept, som arrangørgruppen skriver et oplæg til, og derefter er man med til at udpensle. For i vampyrens verden er man kun så stærk som sin gruppe - der er ikke plads til individers ønsker, hvis Sekten skal overleve.

Hunger & Ligdans er et 18+ weekendscenarie om vampyrer skrevet af Ann Christensen og Finian Westergaard, afholdt i samarbejde med Elysion og Gallow’s Games. Det bliver afholdt 21.-22. oktober i hos Frontløberne i Aarhus Midtby.

Afviklinger

21. - 22. oktober 2022, Frontløberne, Aarhus, Danmark

LinksIndsend rettelser for denne side