Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Zombie World

Genre: Gyser
Participants: 1 GM, 4-6 spillere

By

✏️Victor Andersen

Description

Sen efterår, I har en stille køretur. Landevejen er næsten tom. Fuglene fløjter, musikken spiller over anlægget og stemningen i biler god. Men mens I skråler med på dårlig 90’er pop stopper musikken stopper midt i omkvædet, erstattet af akutte nyheder. En bekymret vært stammer sig igennem en rapport om virus udbrud i staten Spiffo. Jeres muntre stemning bliver til forvirring, men I når dårligt nok at se hinanden i øjnene da en bil fra den modsatte bane pludseligt ikke er i den anden bane længere… Lyden af metal mod metal overdøver alting og lyset forsvinder.

Zombie World er et spiltest af både et originalt scenarie og system, som er baseret på computer spillet Project Zomboid. Intentionen er at skabe et realistisk historie i de tidlige stadier af en zombie apocalypse, hvor jeres spillergruppe prøver at overleve.

Dette er mit hjertebarn som jeg selv er i gang med at designe. Spillet er som sagt stadig i spiltest stadiet og derfor vil jeg meget gerne have massere af ideer og feedback om spillet.

Played at

ConTOr (2020)


Send corrections for this page