Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Zombie World

Genre: Gyser
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4-6 Spieler

Von

✏️Victor Andersen

Beschreibung

Sen efterår, I har en stille køretur. Landevejen er næsten tom. Fuglene fløjter, musikken spiller over anlægget og stemningen i biler god. Men mens I skråler med på dårlig 90’er pop stopper musikken stopper midt i omkvædet, erstattet af akutte nyheder. En bekymret vært stammer sig igennem en rapport om virus udbrud i staten Spiffo. Jeres muntre stemning bliver til forvirring, men I når dårligt nok at se hinanden i øjnene da en bil fra den modsatte bane pludseligt ikke er i den anden bane længere… Lyden af metal mod metal overdøver alting og lyset forsvinder.

Zombie World er et spiltest af både et originalt scenarie og system, som er baseret på computer spillet Project Zomboid. Intentionen er at skabe et realistisk historie i de tidlige stadier af en zombie apocalypse, hvor jeres spillergruppe prøver at overleve.

Dette er mit hjertebarn som jeg selv er i gang med at designe. Spillet er som sagt stadig i spiltest stadiet og derfor vil jeg meget gerne have massere af ideer og feedback om spillet.

Hier gespielt worden

ConTOr (2020)


Korrektionen für diese Seite einschicken