About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Dødens Cirkel

RPG system: AD&D Ravenloft
Genre: Gyser

By

✏️Søren Bengtsen

Description

De seks personer havde endeligt fundet steder, de skulle undersøge. Kaptajnen havde sagt, at der skulle være en tågeagtig substans lige i nærheden. Den lille gruppe bevægede sig længre ind i den tætte skov, som kun var oplyst af de få, svage lysstråler fra månen, der slap igennem de mægtige trækroner.
Pludselig opdagede Rangeren en tågelignende skikkelse, der langsomt drev hen imod dem. Alle kunne nu hører de hvislende lyde, som synes at være fanget inde i tågen. Gruppe besluttede sig for at vende om, men nu var tågen i alle retninger, og den krøb langsomt hen imod dem. Krigeren trak hurtigt sit store tohåndssværd og gjorde sig parat til at forsvarre gruppen. Intet hjalp det, og gruppen så hjælpeløst til, da tågen indhyllede dem og med dens giftige kappe slog alle til jorden og begravede dem i en bevidstløs tilstand, mens tågen langsomt forsvandt igen... Og tog gruppen med til Ravenloft...
Dette scenarie tager dig med til mareridtenes land, og hvis du tør tage kampen op i Ravenloft, behøver du ikke have kendskab til verdenen.

Played at

TRoA Intern Con (1996)
Claustrum Con (1996)
TRoA XI (1996)


Send corrections for this page