Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Dødens Cirkel

System: AD&D Ravenloft
Genre: Gyser

Von

✏️Søren Bengtsen

Beschreibung

De seks personer havde endeligt fundet steder, de skulle undersøge. Kaptajnen havde sagt, at der skulle være en tågeagtig substans lige i nærheden. Den lille gruppe bevægede sig længre ind i den tætte skov, som kun var oplyst af de få, svage lysstråler fra månen, der slap igennem de mægtige trækroner.
Pludselig opdagede Rangeren en tågelignende skikkelse, der langsomt drev hen imod dem. Alle kunne nu hører de hvislende lyde, som synes at være fanget inde i tågen. Gruppe besluttede sig for at vende om, men nu var tågen i alle retninger, og den krøb langsomt hen imod dem. Krigeren trak hurtigt sit store tohåndssværd og gjorde sig parat til at forsvarre gruppen. Intet hjalp det, og gruppen så hjælpeløst til, da tågen indhyllede dem og med dens giftige kappe slog alle til jorden og begravede dem i en bevidstløs tilstand, mens tågen langsomt forsvandt igen... Og tog gruppen med til Ravenloft...
Dette scenarie tager dig med til mareridtenes land, og hvis du tør tage kampen op i Ravenloft, behøver du ikke have kendskab til verdenen.

Hier gespielt worden

TRoA Intern Con (1996)
Claustrum Con (1996)
TRoA XI (1996)


Korrektionen für diese Seite einschicken