About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Wolf Force Five

(AKA: Dr. X vender tilbage, Wolf Force Four I)

RPG system: Tales from the Floating Vagabond
Genre: Komedie

By

✏️Anders Tychsen

Description

Et lys tændtes i mørket. En tændstik endte sit liv brutalt under en støvle, dens flamme for evigt slukket. Røgfaner snoede sig usynlige i det mørklagte ” rum opad mod ventilatorerne, der sad boltet fast til loftet bag laserspærringerne. Et mekanisk og et sindssygt øje rettedes mod det eneste vindue — eller rettere: Mod hvad der forestillede et vindue. For det var blot et videobillede, kastet op på væggen af projektorer placeret langt nede i den kløft, der omgav platformen, den havannacigarrygende skikkelse stod på.

Øjnene så mod de stjerner, som operatøren havde valgt at vise den dag. Der, langt ude, var hans frihed. Friheden til at erobre verdensherredømmet. Friheden til at herske, dræbe og sprede ondskab. Og snart, snart ville den frihed så langt borte være nær ved. Snart. Snart ville han krone sig selv som verdens hersker. Snart.

Hvis bare ikke de forbandede agenter fra FISK's hemmelige sikkerhedstjeneste forpurrede hans planer igen. Men denne gang havde skikkelsen i sort en overraskelse i vente til agenterne. En gal latter trængte igennem laserskjoldene og gav ekko mod titaniumvæggene langt borte.

Played at

Krikkit Con mk II (1996)
IRIIB (1999)


Send corrections for this page