Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Wolf Force Five

(Alias: Dr. X vender tilbage, Wolf Force Four I)

System: Tales from the Floating Vagabond
Genre: Komedie

Von

✏️Anders Tychsen

Beschreibung

Et lys tændtes i mørket. En tændstik endte sit liv brutalt under en støvle, dens flamme for evigt slukket. Røgfaner snoede sig usynlige i det mørklagte ” rum opad mod ventilatorerne, der sad boltet fast til loftet bag laserspærringerne. Et mekanisk og et sindssygt øje rettedes mod det eneste vindue — eller rettere: Mod hvad der forestillede et vindue. For det var blot et videobillede, kastet op på væggen af projektorer placeret langt nede i den kløft, der omgav platformen, den havannacigarrygende skikkelse stod på.

Øjnene så mod de stjerner, som operatøren havde valgt at vise den dag. Der, langt ude, var hans frihed. Friheden til at erobre verdensherredømmet. Friheden til at herske, dræbe og sprede ondskab. Og snart, snart ville den frihed så langt borte være nær ved. Snart. Snart ville han krone sig selv som verdens hersker. Snart.

Hvis bare ikke de forbandede agenter fra FISK's hemmelige sikkerhedstjeneste forpurrede hans planer igen. Men denne gang havde skikkelsen i sort en overraskelse i vente til agenterne. En gal latter trængte igennem laserskjoldene og gav ekko mod titaniumvæggene langt borte.

Hier gespielt worden

Krikkit Con mk II (1996)
IRIIB (1999)


Korrektionen für diese Seite einschicken