About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Sammenholdet

RPG system: BaSick Zombie

By

✏️Adam Fridal Illemann
🎨Adam Fridal Illemann

Download

PDF Scenario [Danish] (3.6 MB)

Description

"Jeg forsikrer dem fru Stauning, der må være tale om en misforståelse", nærmest peb den svedende overlæge ned i telefonen, imens hans fingrer nervøst fumlede med ledningen, "dette er aldrig sket før, der ... Ja. Jeg forstår... Deres søns lig kan jo ikke bare være forsvundet fra hospitalets kølerum... jeg ved det. Ve bekla..Ja...Jah..Nej ... Undskyld... Vi skal nok finde det...".

Et helt andet sted var Fru Staunings afdøde søn ved at sætte sin arm fast til skulderen med en Black & Decker sømpistol, men skidtet blev ved med at falde af. Han gryntede irriteret og pløkkede endnu et ni-tommer søm ind i skulderen...

Godaften. Dette er Jürgen Frantz for TV-2- Heg står her foran hovedindgangen til Rigshospitalet, hvor der tidligt i morges udspillede sig et frygteligt drama, da ukendte gerningsmænd trængte ind på hospitalet og fjernede fem lig fra hospitalets kølerum. Politiet udelukker ikke muligheden for, at tyvene kan være sindsforvirrede avant-garde-kunstnere på jagt efter materialer. Et af de ståjlne lig tilhørte den kendte sportsstjerne, Jimmy Stauning, der jo kom så tragisk af dage i sidste weekend.

Et helt andet sted var Jimmy Stauning ved at sætte sin afrevne arm fast til skulderen med en Black & Decker-sømpistol, men skidtet blev ved med at falde af. Han gryntede irriteret og pløkkede endnu et ni-tommer-søm ind i sin skulder.

Dette er scenariet, hvor DU påtager dig rollen som levende død; rådnende, rådvild og rædselsvækkende. Jagtet af Himlens agenter, korrupte skytsengle og overjordiske uro-patruljer. Tør du nedsvælge en forfærdende cocktail af splat, intriger og sort, sort humor så meld dig til Sammenholdet.

Played at

Chop Con (1997)
Viking-Con 16 (1997)
ChopCon (2019)

Articles

Sammenholdet Page 17 Fønix nr. 20 (December 1997) Fønix

TriviaSend corrections for this page