About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

BALLROOM

By

DesignerStig Skytte Rasmussen

Description

Et nyt og anderledes familiespil (6-99 år)

* BALLROOM er et brætspil. Det er nyt, det er anderledes, det er et spændende og morsomt spil, som kun kan anskaffes ved henvendelse til …
* BALLROOM spilles af 2 hold med 3 deltage på hvert hold, men det kan også spilles af 3 hold med 2 deltager på hvert hold.
* Bruger man den anden side af spillepladen, spilles BALLROOM af 2 hold med 2 deltagere på hvert hold.
* I BALLROOM skal man - ligesom i Ludo - bevæge sine kugler fra START til HOME, men måden , man gør det på, er helt anderledes.
* I BALLROOM anvendes 3 spil kort; hver spiller får 5 kort, og de resterende kort anbringes på midten af spillepladen. Hver gang, man har tur, anvendes et kort, og man supplere med et kort fra bunken. Glemmer man dette må man supplere med 2 kort næste gang man har tur.
* et er kortenes størrelse, der bestemmer, hvad man kan foretage sig med sine 5 kugler. Med et es eller et billedkort kan man sætte spillet i gang. Har man eksempelvis en 7-er, kan man 2dele2 den på 2 kugler, en 8-er kan kun anvendes til at rykke 8 huller baglæns, og med en joker kan man skabe rædsel hos modstanderen eller glæde hos medspillerne.
* Når en spiller har fået alle sine 5 kugler i HOME, hjælper denne spiller sin makker med at blive færdig. Når 2 spillere er færdige, hjælper de den tredje medspiller med at blive færdig.
* Som regel findes det vindende hold første i et helt tæt opløb med modspillerne.

Spillet kan købes i 2 forskellige udførelser. Der medfølger en spilleplade med 6-mands spil på den ene side og 4-mands spil på den anden side. Endvidere medfølger 6 x 5 kugler i forskellige farver samt 3 spil kort og 1 spillevejledning. Spil og kugler leveres i en pose.

Spilleplade i MDF-plade 650 kr.

Ønskes andre træsorter kan dette bestilles og tilbud fremsendes.

Played at

Viking-Con 37 (2018)


Send corrections for this page