About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Hitchhikers Guide til Krikkit Con mkIII

RPG system: Real Life(tm), silly ekspansion
Genre: Komedie

By

✏️Morten Lund

Description

Det var, som altid, sidst på eftermiddagen om lørdagen på Ursa Minor Beta, lige før de fashionable strandbarer lukker. Ursa Minor Beta er i sig selv et meget bemærkelsesværdigt sted, men det mest bemærkebesværdige er to 42 -etagers høje, hvide skyskrabere, der er forbundet med en gangbro halvvejs oppe. Disse to bygninger er hovedkvarteret for Mega Dodo Publishing, forlaget bag den mest bemærkelsesværdige bog: "Hitchhiker's Guide to the Galaxy" (mere om den senere).

Mondo Zarstafoop, den midlertidige redaktør for Guiden kiggede på sit ur for lige at sikre sig at det stadig så tilpas dyrt ud. Han undertrykte en uhyggelig følelse af nært forestående Avanceret Død og Dårskab, og kiggede istedet på det sagsanlæg han havde fået tilsendt. Det korm fra nogle af arvingerne til et morgenmadsfirma, der ville sagsøge forlaget for at have misbruge ophavsrettighederne til nogle artikler om universets størrelse, økonomiske forhold og den slags. Et let rømmen fik ham til at se op, lige i tide til at han nåede at opfatte at han blev vaporiseret, men alt for hurtigt til at han kunne nå at blive rigtig irriteret over det. Men sådan var forlagsbranchen. En hård verden, hvor man kom en del rundt omkring, og sjældent sådan som man selv gerne ville ...

Så hvis du tør, så kom med på en bevidsthedsudvidende tur rundt i et univers hvor klicheer dyrkes kunstigt på Zarquon Zeta Ilc, det unormale er kedeligt almindeligt, og hvor naturlovene lige er gået til frokost sammen med deres gode ven logikken.

NB: kendskab til Douglas Adams' bøger, samt et par Joo Joonta 200 super-perikromatiske solbriller og (selvfølgelig) et håndklæde vil være et klart hit for dem som faktisk tør!

Played at

Krikkit Con Mk III - Flumantigopanal (1997)


Send corrections for this page