Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Hitchhikers Guide til Krikkit Con mkIII

System: Real Life(tm), silly ekspansion
Genre: Komedie

Af

✏️Morten Lund

Foromtale

Det var, som altid, sidst på eftermiddagen om lørdagen på Ursa Minor Beta, lige før de fashionable strandbarer lukker. Ursa Minor Beta er i sig selv et meget bemærkelsesværdigt sted, men det mest bemærkebesværdige er to 42 -etagers høje, hvide skyskrabere, der er forbundet med en gangbro halvvejs oppe. Disse to bygninger er hovedkvarteret for Mega Dodo Publishing, forlaget bag den mest bemærkelsesværdige bog: "Hitchhiker's Guide to the Galaxy" (mere om den senere).

Mondo Zarstafoop, den midlertidige redaktør for Guiden kiggede på sit ur for lige at sikre sig at det stadig så tilpas dyrt ud. Han undertrykte en uhyggelig følelse af nært forestående Avanceret Død og Dårskab, og kiggede istedet på det sagsanlæg han havde fået tilsendt. Det korm fra nogle af arvingerne til et morgenmadsfirma, der ville sagsøge forlaget for at have misbruge ophavsrettighederne til nogle artikler om universets størrelse, økonomiske forhold og den slags. Et let rømmen fik ham til at se op, lige i tide til at han nåede at opfatte at han blev vaporiseret, men alt for hurtigt til at han kunne nå at blive rigtig irriteret over det. Men sådan var forlagsbranchen. En hård verden, hvor man kom en del rundt omkring, og sjældent sådan som man selv gerne ville ...

Så hvis du tør, så kom med på en bevidsthedsudvidende tur rundt i et univers hvor klicheer dyrkes kunstigt på Zarquon Zeta Ilc, det unormale er kedeligt almindeligt, og hvor naturlovene lige er gået til frokost sammen med deres gode ven logikken.

NB: kendskab til Douglas Adams' bøger, samt et par Joo Joonta 200 super-perikromatiske solbriller og (selvfølgelig) et håndklæde vil være et klart hit for dem som faktisk tør!

Spillet på

Krikkit Con Mk III - Flumantigopanal (1997)


Indsend rettelser for denne side